Importanța monitorizării în procesul de slăbire cu programul Allurion

Allurion
Pierderea în greutate nu este întotdeauna un proces ușor, în special atunci când nu reușești să găsești metoda potrivită pentru tine. Obstacolele pot interveni destul de des pe parcursul acestui drum, obstacole care sunt greu de depășit, chiar și cu toată motivația pe care o ai. Atunci când îți dorești rezultate vizibile, dar și pe termen lung, este important să îți setezi obiective realiste și să monitorizezi în permanență fiecare etapă.

Programul Allurion este o modalitate sigură și eficientă de pierdere în greutate, susținută de multiple studii clinice, care te ajută să scazi numărul de kilograme, dar și să îți schimbi stilul de viață. Primul pas din programul Allurion este reprezentat de plasarea balonului gastric, printr-o procedură minim invazivă, non-chirurgicală, care durează în jur de 15-20 de minute. Mai apoi, medicul nutriționist al echipei te va îndruma spre acele alegeri mult mai sănătoase din punct de vedere al alimentației și te va ajuta să descoperi ceea ce este potrivit pentru tine.

Scăderea în greutate, cât și menținerea presupun un efort din partea ta și un angajament pe termen lung. Astfel, este important ca în această nouă călătorie spre obiectivul tău să ai la dispoziție toate instrumentele potrivite pentru a face schimbările potrivite, pe tot parcursul vieții.

Instrumentele de monitorizare Allurion

Pe lângă balonul gastric Allurion și suportul medicilor la fiecare pas, în acest program vei primi și o serie de instrumente digitale care te vor sprijini în călătoria de pierdere în greutate. Acestea îți vor permite să îți urmărești progresul și să rămâi motivat, sau să faci anumite ajustări atunci când e nevoie.

Cântarul electronic Allurion: îți oferă o evaluare completă a compoziției corporale, astfel încât să poți urmări mai mulți parametri. Acest cântar măsoară greutatea corporală, precum și compoziția corporală, inclusiv țesutul adipos, grăsimea viscerală și țesutul muscular. Încurajăm fiecare pacient să folosească acest dispozitiv pentru a fi conștient de progres și pentru a interveni atunci când cifrele nu sunt în concordanță cu planul stabilit.

Ceasul electronic Allurion: acest ceas smart îți permite să monitorizezi și alte aspecte importante în procesul de pierdere în greutate, inclusiv activitatea fizică și calitatea somnului. Vei afla astfel informații valoroase despre modul în care astfel de activități îți afectează progresul în călătoria de pierdere în greutate.

Aplicația mobilă Allurion: fiecare pacient va avea un cont personal în aplicația Allurion, care stochează progresul la fiecare pas, prin informațiile primite de la Cântarul electronic și Aplicația Mobilă. Echipa medicală Allurion va avea acces la aceste informații, astfel încât să îți poată oferi suport și îndrumări atunci când este necesar. Pe lângă aceste funcții, pacienții pot comunica direct în aplicație cu echipa de medici.

Aceste instrumente te vor ajuta și după ce ai finalizat programul Allurion de 6 luni, atunci când rezultatele sunt deja vizibile. Schimbările nu trebuie să fie doar de moment. Chiar dacă ți-ai atins obiectivul, este esențial și stilul de viață pe care îl vei aborda în continuare. Cu ajutorul echipei de medici, dar și a acestor dispozitive, cu siguranță vei fi pe drumul cel bun. Dacă te-am făcut curios de beneficiile acestui program pentru scăderea în greutate, te încurajăm să programezi un consult gratuit cu unul din reprezentanții echipei Allurion pe site-ul nostru