CE ESTE BALONUL GASTRIC?

Allurion este un program ce are la baza un balon gastric, care, poziționat în stomac pentru 16 săptămâni, oferă senzație se sațietate, deci reduce pofta de mâncare. Veți reuși astfel să eliminați 10-15% din greutatea actuală
CUM SE INSTALEAZĂ
Inițial balonul are forma unei capsule, care este înghițit cu apă. Odată plasat în stomac și umplut cu lichid, creează un sentiment de sațietate, care te ajută să-ți controlezi foamea. După 16 săptămâni balonul se dizolvă și este eliminat natural, prim tractul digestiv.
Nu necesită intervenție pentru îndepărtare.
Balonul Allurion îţi antrenează stomacul reducând foamea, astfel încât să mănânci mai puţin și să trăiești mai mult.
... doar rezultate de lungă durată
O alternativă dovedită la dietele ineficiente și fără intervenţie chirurgicală, anestezie sau endoscopie ...
SUPORT ALLURION
Înainte de plasarea balonului, fiecare pacient Allurion trebuie să treacă printr-o consultație cu medicul acreditat Allurion. Pacientul primește un cântar, un ceas performant și descarcă aplicația Allurion pe telefon cu o săptămână înainte de procedură.

Aceste instrumente sunt esențiale pentru monitorizarea progresului în pierderea în greutate și pentru a înregistra datele relevante.

Pacientul urmează un program de 16 săptămâni care include patru sesiuni cu un nutriționist medical, care îl ajută să regleze și să modifice obiceiurile alimentare.
Cum funcționează Balonul Allurion?
După ce balonul este umflat, acesta umple stomacul, reducând astfel senzația de foame și ajutând la formarea de obiceiuri alimentare sănătoase.
Cu ajutorul acestui proces, oamenii își dezvoltă noi preferințe alimentare, se adaptează la porții mai mici și înțeleg mai bine propriul corp, ceea ce duce la rezultate durabile și stabile.
Acest balon este disponibil sub formă de capsulă și poate fi înghițit fără a necesita o endoscopie sau anestezie pentru plasarea și îndepărtarea sa.
Balonul Allurion este o metodă de slăbire care implică plasarea unui balon gastric în stomac pentru a reduce senzația de foame și a încuraja dezvoltarea unor obiceiuri alimentare sănătoase.
Pentru a susține această abordare, Allurion oferă asistență nutrițională dedicată, un cântar și un ceas de monitorizare și o aplicație mobilă pentru a ghida procesul de slăbire și a împărtăși succesul.
După aproximativ 16 săptămâni, balonul se dezumflă în mod natural și se elimină prin sistemul digestiv.
Balonul Allurion este conceput pentru a ajuta la pierderea în greutate maximă și are dimensiunea optimă de 550ml.
Balonul Allurion are o structură maleabilă, plină de lichid, adaptabilă corpului și eliminabilă în mod natural prin sistemul digestiv.
De asemenea, este fabricat dintr-un material subțire, moale și flexibil, care permite trecerea sigură prin sistemul digestiv, fără a fi necesară o eliminare endoscopică.
Сообщение об успешной отправке!
Programează o consultatie gratuită