Cu ce se diferențiază balonul Allurion față de alte baloane gastrice?

Allurion
Faptul că ai încercat diverse metode de slăbit, însă fără rezultatele la care te-ai așteptat, nu trebuie să te demoralizeze. Pierderea numărului în plus de kilograme poate fi un proces diferit pentru fiecare persoană în parte și, mai important, metoda aleasă trebuie să fie potrivită nevoilor tale. Pentru cele mai bune rezultate pe termen lung, pe lângă kilogramele pierdute, trebuie să înveți să faci acele alegeri care te vor ajuta să rămâi la greutatea dorită de tine.

Balonul gastric Allurion este o metodă eficientă și rapidă de scădere în greutate, care te poate ajuta să îți atingi obiectivele. Însă, cu atât de multe opțiuni de baloane gastrice, alegerea celui potrivit poate să îți ridice o mulțime de întrebări. În continuare, îți prezentăm câteva puncte cheie prin care balonul Allurion se diferențiază de alte baloane gastrice.

Programul Allurion te ajută să slăbești rapid, sănătos și eficient

Înțelegem dorința tuturor pacienților de a obține rezultate vizibile cât mai repede, dar în același timp fără să le afecteze sănătatea. Balonul gastric Allurion este o metodă sigură, minim invazivă, prin care poți pierde 7 kilograme în primele 30 de zile de program. Cu un așa boost de motivație, imaginează-ți doar ce se poate întâmpla în următoarele 3 luni de program.

Studiile arată că pierderea rapidă în greutate în prima perioadă îți poate oferi rezultate mai bune pe termen lung. Mai exact, cu cât slăbești mai devreme într-un program de acest gen, cu atât șansele sunt mai mari pentru a-ți atinge în cele din urmă obiectivele.

Balonul gastric Allurion este mai sigur

Atunci când alegi un dispozitiv medical pentru slăbit, siguranța ar trebui să fie prioritară. Balonul gastric Allurion este primul și momentan singurul balon de acest fel care nu necesită endoscopie, anestezie sau intervenție chirurgicală pentru plasare sau eliminare. Astfel, sunt înlăturate cu totul riscurile unor complicații care pot apărea în urma anumitor intervenții care presupun plasarea celorlalte baloane gastrice.

Balonul Allurion se plasează prin intermediul unei capsule care conține balonul și care este atașată la un cateter. Această capsulă se înghite ca orice altă capsulă, cu apă, într-o vizită ambulatorie de doar 15-20 de minute. Odată ce balonul este plasat în stomac se va realiza o radiografie pentru a confirma că acesta se află într-o poziție corectă. Mai apoi, urmează umplerea balonului cu lichid și încă o radiografie pentru a ne asigura că totul este în regulă.

Ocupând o bună parte din spațiul din stomac, vei simți o senzație intensă de sațietate, iar acest lucru te va ajuta să ai un control mai bun asupra alimentației. Apetitul și poftele vor fi reduse, porțiile mai mici, ceea ce înseamnă că vei intra într-un deficit caloric care te va ajuta să slăbești.

După aproximativ 16 săptămâni, supapa balonului se deschide automat și se eliberează astfel lichidul, urmând ca apoi membrana balonului să fie eliminată natural, prin sistemul digestiv.

Rata de intoleranță a balonului endoscopic de 12 luni este de 14.4%, procent mai mare de 10 ori față de balonul Allurion, care are o rată de intoleranță cuprinsă între 1-3%. În plus, baloanele endoscopice au simptome mult mai pronunțate, precum senzația de greață, vărsături sau dureri abdominale, simptome care pot duce chiar și la îndepărtarea balonului înainte de termen.

Un balon gastric discret și confortabil

Balonul Allurion este de dimensiunea unui grapefruit și este fabricat din poliuretan, un material mai flexibil și mai subțire decât siliconul folosit pentru baloanele endoscopice de 12 luni. Stomacul se extinde și se contractă pe măsură ce mănânci, astfel că balonul Allurion este conceput în așa fel încât să se adapteze formei stomacului tău.

Acesta nu creează disconfort și este complet discret. Nimeni nu va ști că ai balonul Allurion atât timp cât nu vrei să împărtășești acest lucru.

Dacă vrei să începi și tu călătoria de pierdere în greutate alături de programul Allurion, te invităm să programezi un consult gratuit cu unul dintre medicii acreditați. Programează un consult gratuit.